ТУНАП 925 EGR System Cleaner//Почистване ЕГР 1 л.

  • 129,12лв.
  • TUNAP
  • Модел 925 EGR System Cleaner
  • Наличност 1000

Иновативната технология XFoam разтваря упоритите замърсявания във всмукателната и изпускателната система изключително бързо. Отличните свойства осигуряват кратко време на проникване, изключително добро отстраняване на замърсявания и отлично оттичане. Идеален за почистване на по-големи компоненти във всмукателната и изпускателната система.Технология XFoam✔ 5 пъти обема на течността благодарение..

Иновативната технология XFoam разтваря упоритите замърсявания във всмукателната и изпускателната система изключително бързо. Отличните свойства осигуряват кратко време на проникване, изключително добро отстраняване на замърсявания и отлично оттичане. Идеален за почистване на по-големи компоненти във всмукателната и изпускателната система.

Технология XFoam

5 пъти обема на течността благодарение на образуването на пяна.

Много добри покривни свойства.  

Идеално време за проникване.

Отлично оттичане.

Свойства

Отличен почистващ ефект за остатъци, съдържащи въглерод.

Без разтворители.

Негорим.

Приложение

Идеален за почистване на по-големи компоненти във всмукателната и изпускателната система като всмукателни колектори и EGR охладител.

Инструкции

Винаги се обръщайте към Сервизна информация SI 925 преди прилагане. Да се прилага с 19310 пистолет за почистване на ЕГР!

Забележка

Използвайте само навън или в добре проветриви помещения.

Носете защитни ръкавици/защитно облекло/защита за очите/защита за лице.

Внимание: Да се ​​използва само с пистолета за пръскане 19310 пистолет за почистване на ЕГРИзползването на друг, неподходящ инструмент може да доведе до наранявания.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър