ТУНАП 164 System Agent/Защита клапани на газови системи 100 мл.

  • 62,66лв.
  • TUNAP
  • Модел 164 System Agent
  • Наличност 1000

Активен концентрат за газови и метанови системи. Намалява износването на клапаните и удължава експлоатационния живот на двигателя. Свойства✔ Минимизира износването на клапаните.✔ Предотвратява окисляването.✔ Защита от корозия за цялата система. Приложение✔ След поставянето на газова система. ✔ За цялостна поддръжка на системата.✔ За ремонт на системата. ИнструкцииОтстранете гуменат..

Активен концентрат за газови и метанови системи. Намалява износването на клапаните и удължава експлоатационния живот на двигателя.

 

Свойства

Минимизира износването на клапаните.

Предотвратява окисляването.

Защита от корозия за цялата система.

 

Приложение

След поставянето на газова система.

За цялостна поддръжка на системата.

За ремонт на системата.

 

Инструкции

Отстранете гумената тапа от дъното на флакона и завийте адаптера за въздушна връзка. Завийте адаптера за LPG към връзката за пълнене на автомобила. Завийте MP 164 в LPG адаптера. Свържете устройството за въздушно налягане към адаптера за въздушна връзка и

херметизирайте кутията с макс. 10 бара. След като кутията е празна, развийте както адаптера, така и флакона. Спазвайте сервизната информация.

 

Дозиране

Един флакон е достатъчен за основна добавка на втечнения нефтен газ. Допълнителна дозировка е необходима само в комбинация с MP 163, най-късно след 10 000 км. Не поемаме отговорност за ефикасността, ако MP 164 се използва без MP 163.

 

Забележка

Внимание: Вече съществуващото износване на клапани и седла на клапаните не може да бъде поправено! Използването предотвратява допълнително износване.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър